Girl gone geek

Már megint reboot

2022. augusztus 18. - Miumiu

Nem tudom miért térek vissza újra és újra a blogformátumhoz. Az elmúlt időszakban próbálkoztam más platformra terelni a dolgokat, a képes, videós közösségi média könnyebb, gyorsabb, látványosabb, mégis maradt az írás. Úgy látszik, hozzám ez a műfaj áll a legközelebb. 

Az elmúlt öt (úristen!) évben erre a blogra nem igazán születtek bejegyzések, de ez nem jelenti azt, hogy nem dolgoztam más projekteken. Írtam, viszonylag sokat, még egy könyvet is, ami remélem jövőre meg is jelenik, az élet pedig zajlott: férjhez mentem, dolgoztam, mellette másoddiplomát és PhD-t csináltam, jött a covid....  nem unatkoztam. Nagyjából most jött el az az időszak, hogy ismét tudok a hobbijaimmal foglalkozni, így a szórakoztató blogommal is. Megpróbálok tehát új életet lehelni ebbe a méltatlanul elhanyagolt felületbe. Úgy döntöttem viszont, hogy a régi bejegyzések nem lesznek visszaolvashatóak. Ezzel jópár évi munkát "kukáztam le", de egyrészt nem mutat túl elegánsan a bejegyzések közötti óriási szünet, másrészt úgy gondolom az elmúlt időszak fejlesztette és érettebbé tette az írási stílusom, jobb szeretném, ha az új olvasók már inkább ezt ismernék meg. 

Fogadjátok tehát szeretettel a vérfrissítést, remélem viszonylagos rendszerességgel tudok majd nektek hozni érdekes és izgalmas cikkeket, ajánlókat. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://geekgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr5317909183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása